You are fabulous

You are fabulous

Tuesday, August 30, 2011

Back to Blonde


For a few months I was trying to decide what to do with my hair.At the moment my hair color is in between medium and light brown,and since I have that color for a while now,I got really bored and needed a change just didnt know if I wanted to go lighter or darker:) Finaly I decided to lighten up my hair and go blonde again.

Here I don't have my hair stylist and all the coloring and everything else I do myself,so I just need to find some time in the next few days to do it.I missed having my hair blond a lot, so its time to go back:)
If you are interested I can show you how I did it,so please let me know if you would like to see how I bleach and color my hair and what products I use:)

How often do you color your hair? Do you like to change it,or you stick just to one color?

Love and kisses:****
Mimi

8 comments:

  1. Costumo pintar sim, aliás, uso + farandol... Detesto quando o meu cabelo fica mais claro por casa do sol, então estou smp a escurece-lo, mas já tive o cabelo de várias cores :)

    ReplyDelete
  2. samo ti nama pokaži šta si i kako radila ;-)
    vjerovala ili ne, promijenila sam sve boje kose, ali godinama se već držim plave koja je nekad davno bila i moja prirodna... mislim da tetama u mojim godinama ne stoje dobro ni zelena ni narančasta kosa ;-p

    ReplyDelete
  3. @Lunka: I always like to change it,deepending on my mood at the moment,a year ago I had my hair colored jet black,now its brown so its time for blonde,until I change my mind ...again:)

    @Nail crazy: Pa potrudicu se da to sve fino poslikam,a i ja sam promijenila sve moguce boje od platinasto plave,do sive pa plavetno crne i sve izmedju:)Eto sad me uhhvatilo ludilo za plavom kosom...vidjecemo kojiko ce me drzat:)

    ReplyDelete
  4. ja sam razmisljala da odem iz plave
    a onda opet njaaah
    to je nekako pre stil zivota :)

    ReplyDelete
  5. @Jelena K: Pa tako i moja prijateljica kaze "Once a blonde always a blonde" :)Jedva cekam da se ofarbam:)

    ReplyDelete
  6. МНогу добар блог...Те следам :)


    http://ubavina-i-moda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. i ja sam promenila sve moguce boje iz crne sam jedva presla u svetlo kafene e sad idem prema plavoj-ostetila sam maksi malno kosu ali bas kao sto kazu ''Once a blonde always a blonde'':)
    sledim te divan blog

    ReplyDelete
  8. @love fashion: Hvala puno:) a ja uvijek kazem pa to je kosa,ako se previse osteti osisa se,naraste opet,nema problema,a i zabavno je stalno mijenjati i biti uvijek drugaciji:)

    ReplyDelete